Gratis LEVERING vanaf €50 in BELGIË & NEDERLAND. Op werkdagen vòòr 15u besteld = zelfde dag versturen. Levertijd: 1-2 werkdagen.

De Börner mandoline in volle actie, door Geert Soenens!

Demo's van de Börner producten door Geert Soenens, verkoper en demonstreerder sinds 38 jaar!

U wenst te weten hoe de mandoline van Börner werkt of wat u er allemaal mee kan doen? Geert Soenens toont in onderstaande demo's de veelzijdigheid van de Börner mandoline, dunschiller, Deko wafelsnijder en zoveel meer. Bekijk de onderstaande video's en overtuig uzelf van de veelzijdigheid en kwaliteit van Börner!

Onderstaande video heeft 164K+ kijkers op YouTube!


De demo der demo's met meer dan 164.000 kijkers op YouTube! Professioneel opgenomen in een Topkeuken. Kom alles te weten over hoe de verschillende standen van de Börner mandoline werken, hoe u deze veilig kan opbergen voor kinderen en hoe u deze dient af te spoelen en zoveel meer. Bekijk de video voor meer informatie.


In bovenstaande demo komt u te weten hoe de verschillende standen van de Börner mandoline werken, hoe u deze veilig kan opbergen voor kinderen en hoe u deze dient af te spoelen en zoveel meer. Bekijk de video voor meer informatie.


Hoe plaatst en verwijdert u de platen in de Börner mandoline? Dat komt u dankzij Geert Soenens in de bovenstaande demo te weten. 


In de bovenstaande demo toont Geert Soenens hoe u met de Börner mandoline een brunoise kan snijden. Met de Börner mandoline kan u een brunoise snijden fijner dan dat u ooit zou lukken met een mes.


U vraagt zich af of het mogelijk is om halve groenten te snijden met de Börner mandoline? In bovenstaande demo toont Geert Soenens aan hoe u eenvoudig en efficiënt halve groenten kan versnijden met de mandoline


Voor uw veiligheid toont Geert Soenens in bovenstaande demo het veilig gebruik van de Börner mandoline met de beschermkap. De beschermkap is gratis meegeleverd bij uw bestelling van een Börner mandoline


De Börner mandoline een zichtbare en veilige plaats geven in de keuken? Dat kan! In bovenstaande demo illustreert Geert Soenens de werking van de Börner Multi-box. De Multi-Box is verkrijgbaar in het oranje, groen en rood.


De veelzijdigheid van de Börner dunschiller is groot! In bovenstaande demo toont Geert Soenens de verschillende functies van de dunschiller. Van het schillen van tomaten, het maken van bloemmotieven tot het uitsnijden van fijne reepjes. 


U bent een fan van de dikke Belgische friet? U prefereert verse dikke frieten? Met de Börner 10mm plaat snijdt u zelf uw eigen dikke Belgische frieten. Bekijk de demo en bestel uw 10mm plaat


Op zoek naar een ideale oplossing voor het raspen van harde kazen, gember of andere groeten en/of fruit? Of het maken van zeste? Met de Börner Reibe kan u gemakkelijk groeten, fruit, kazen of chocolade raspen. Bekijk de bovenstaande demo van Geert Soenens. 


U wenst uw kinderen spruitjes te laten eten zonder dat ze het weten? Met de Börner mandoline raspt/snijdt u de spruiten zo fijn dat ze praktisch onherkenbaar zijn. Bekijk de bovenstaande demo voor meer informatie.


Ooit al afgevraagd hoe ze die mooie wafelstructuur krijgen in groeten en fruit? Met de DEKO rasp van Börner maakt u zelf snel en eenvoudig wafels van al uw groenten en fruit. Bekijk de bovenstaande demo. Verkrijgbaar in vier kleuren; rood, groen, wit en oranje.